10 de set. 2010

Nosaltres també ens sentim moralment exclosos de la Constitució Espanyola.



 
Escrit d’adhesió a la moció per declarar moralment exclòs de la constitució espanyola al municipi d’Arbúcies.






Els darrers esdeveniments en el nostre país —la paràlisi sobiranista del govern tripartit, l’onada de consultes populars per la independència i la recent sentència del Tribunal Constitucional en contra de l’Estatut d’Autonomia, amb la subsegüent resposta del poble català en forma de manifestació multitudinària— han dut molts ajuntaments de Catalunya a proclamar-se moralment exclosos de la “Constitución Española” en un acte de rebuig i alçament vers les institucions espanyoles sense precedents des de la instauració de la democràcia.

Davant d’aquesta conjuntura política, econòmica i social, la Coordinadora Local d’Arbúcies de suport Solidaritat Catalana per la Independència, expressa el seu recolzament a tots els ajuntaments que s’han afegit a aquesta iniciativa i especialment al d’Arbúcies, i agraeix aquest acte de valentia i desobediència vers l’estat espanyol. Des d’aquí, encoratgem la resta d’ajuntaments a sumar-se a la proposta sense complexos i des del convenciment que aquesta, és una primera passa en el camí cap a la independència de Catalunya.


Visca Catalunya Lliure!!


Coordinadora Local d’Arbúcies de suport a Solidaritat Catalana per la Independència





                                                                                                                       Arbúcies a 11 de setembre de 2010

2 comentaris:

  1. I no n'hi ha per meinys!!! Tot el menys preu generat pels poders fàctics de l'estat ens alimenta com a poble sobirà. Salut i Estat per Catalunya i els catalans.

    ResponElimina
  2. Quién se sienta EXCLUIDO por la constitución de nuestro País(ESPAÑA),o es un completo ignorante o la estupidez que sufre es tan grave que ya no le permite distinguir la realidad...lamentablemente estos últimos cada vez empeoran mas,
    Como Catalán de 3ª generación que soy,no puedo mas que AVERGONZARME cada vez mas por ser paisano de algunos que no hacen mas que mirarse el ombligo y creerse superiores por haber nacido en el "culo" de Europa...que lejos están de la realidad e inteligencia, para desgracia nuestra,que somos la gran mayoría de los BUENOS Catalanes,que sin hacer tanto ruido trabajamos mucho mas por el futuro del País.
    Sólo espero que tal y como ayer afirmaba el premio nobelde literatura Vargas llosa "la sensatez e inteligencia se se debe imponer en el mundo de hoy acabando con los peligrosos nacionalismos"...que GRAN VERDAD!!

    Yo podría a ver escrito este comentario en un perfecto Catalán...pero no me ha dado la gana!

    Fdo.
    un Catalán ANTI-nacionalista y ANTI-separatista

    ResponElimina

No creiem amb la censura, per això no l'apliquem, però per una bona convivència el respecte en els vostres comentaris es imprescindible. Tota opinió escrita es de total responsabilitat d'aquell que l'ha redactat i penjat, sigui signada o no. La comissió local de Solidaritat Catalana per l'independència, NO es responsabilitza dels comentaris escrits lliurement, guardan-se el dret de denunciar a les autoritats qualsevol tipus d'abús, insult o amanaces.