11 de set. 2010

Captació de voluntaris

Benvolguts companys i companyes,

Tot i que la nostra adreça fa referència a la Coordinadora Local d’Arbúcies, ens dirigim a tots vosaltres en nom de la Coordinadora de la Selva Interior.

El motiu d’aquest correu, és el de crear una xarxa de col•laboradors i col•laboradores en els diferents municipis on comptem amb persones simpatitzants i adherides de SI, actualment a la comarca de la Selva interior som més de 200 persones repartides en els següents municipis; Amer, Anglès, Arbúcies, Bonmatí, Breda, Caldes de Malavella, Fogars de al Selva, Fornells de la Selva, Hostalric, La Cellera, Maçanet de la Selva, Osor, Riells i Viabrea, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Robert, St. Dalmai, St. Feliu de Buixalleu, St. Hilari de Sacalm i Sta Coloma de Farners.

Les tasques que aquests col•laboradors i col•laboradores haurien de desenvolupar estan en l’àmbit de la logística, organització, apropament a les entitats municipals i comunicació, a la vegada de ser una de les persones de contacte dins la comarca de la Selva Interior.

Necessitem tota l’ajuda possible per fer de Solidaritat Catalana per la Independència sigui un referent del independentisme a la nostra comarca i arreu del país, i per començar, necessitem companys i companyes que el Diumenge dia 12 estiguin disposats a rebre cartells que anuncien la presentació de SI a Sta. Coloma de Farners el dia 15 al teatre Catalunya a les 20.00H

Qui estigui disposat o disposada a donar-nos un cop de mà i a fer més gran aquest projecte, que es posi en contacte a l’adreça de correu; solidaritatcatalana.arbucies@gmail.com o a telèfon 695 357 563 Dani



Visca Catalunya Lliure!!



Coordinadora Comarca Selva Interior

1 comentari:

  1. Hola,
    Primer de tot, felicitats pel blog. Us hem enllaçat. Som de la Coordinadora d'Horta-Guinardó de Barcelona.

    El nostre és: http://solidaritathortaguinardo.blogspot.com

    Gràcies!

    Una abraçada sobiranista.

    ResponElimina

No creiem amb la censura, per això no l'apliquem, però per una bona convivència el respecte en els vostres comentaris es imprescindible. Tota opinió escrita es de total responsabilitat d'aquell que l'ha redactat i penjat, sigui signada o no. La comissió local de Solidaritat Catalana per l'independència, NO es responsabilitza dels comentaris escrits lliurement, guardan-se el dret de denunciar a les autoritats qualsevol tipus d'abús, insult o amanaces.