26 d’ag. 2010

En el marc dels darrers esdeveniments ocorreguts al nostre país, la paràlisi sobiranista del govern tripartit, l’onada de consultes populars per la independència i la recent sentència del Tribunal Constitucional en contra de l’Estatut d’Autonomia amb la conseqüent resposta del poble de Catalunya en forma de manifestació multitudinària, ens ha portat a organitzar i promoure una coordinadora Local de suport a la Solidaritat Catalana per la Independència (SI) de Catalunya.


És per això que us volem convidar a fer més gran el moviment independentista. Totes les persones que estigueu interessats a participar activament a la coordinadora Local de suport a la Solidaritat Catalana per la independència (Si), ens ho podeu fer saber al nostre correu electrònic.



Coordinadora Local de suport a SI

solidaritatcatalana.arbucies@gmail.com

arbuciesSI.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No creiem amb la censura, per això no l'apliquem, però per una bona convivència el respecte en els vostres comentaris es imprescindible. Tota opinió escrita es de total responsabilitat d'aquell que l'ha redactat i penjat, sigui signada o no. La comissió local de Solidaritat Catalana per l'independència, NO es responsabilitza dels comentaris escrits lliurement, guardan-se el dret de denunciar a les autoritats qualsevol tipus d'abús, insult o amanaces.