25 d’ag. 2010

Objectius de Solidaritat Catalana per la Independència

OBJECTIUS DE SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA


1) Presentar una candidatura unitària a les properes eleccions al Parlament de Catalunya amb l’objectiu comú de proclamar la independència i sotmetre-la a referèndum en la propera legislatura (2010-2014).

2) Constituir el Govern de Catalunya per organitzar tots els aspectes necessaris de la transició cap a la creació de l’Estat català en el si de la UE.

Tots els ciutadans que estiguin conformes amb aquesta proposta els demanem que s’inscriguin al web www.solidaritatcatalana.cat i que organitzin assemblees locals als seus municipis, el màxim d’unitàries possible, per constituir les Coordinadores Locals de suport a la candidatura de la Solidaritat Catalana per la Independència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No creiem amb la censura, per això no l'apliquem, però per una bona convivència el respecte en els vostres comentaris es imprescindible. Tota opinió escrita es de total responsabilitat d'aquell que l'ha redactat i penjat, sigui signada o no. La comissió local de Solidaritat Catalana per l'independència, NO es responsabilitza dels comentaris escrits lliurement, guardan-se el dret de denunciar a les autoritats qualsevol tipus d'abús, insult o amanaces.